Les empreses de Castelldefels aposten pel medi ambient

Nueva formación. COACHING: Entrenamiento personal para el éxito en el deporte
14 septiembre, 2016
Atenció empresaris: tot el que feu comunica
14 septiembre, 2016
Show all

Les empreses de Castelldefels aposten pel medi ambient

medio-ambienteCada cop més són les empreses que decideixen per apostar per una nova visió més moderna del món i aportar el seu granet de sorra a la lluita contra la contaminació i degradació del nostre planeta. L’auge d’aquest tipus de pensament ha fet que moltes optin per fer cursos d’educació ambiental amb l’objectiu d’instruir els seus treballadors en l’aplicació de noves energies, millorar els costums per ser més respectuosos i adequar l’empresa a aquesta nova doctrina ambiental.

Els cursos d’educació, consciencia, salut i seguretat ambiental en les quals s’intenta canviar la filosofia dels treballador tenen la finalitat de canviar els esquemes tant com a treballadors com a ciutadans en els camps del reciclatge, l’ús eficient dels recursos i la protecció del medi.

Alexandre Viladot

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *